Mustafa Kemal Anaokulu

Vizyon: Geleceğin gözde insanların yetişmesinde pay sahibi olmak adına çocuklarımızın aileleriyle işbirliği içerisinde, eğitim alanındaki gelişmeleri ve faaliyetlerimizin geri dönütlerini sürekli takip halinde olan, beklentilerin hep önünde kalitesiyle örnek bir kurum olmak.

Misyon: Milli ve manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen,kendisi ve çevresiyle barışık,iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş,sosyal yönden güçlü,değişik görüş ve düşüncelere saygılı,yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, özbakım becerilerini kazanmış, türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 07.30-12.15 12.15-17.30
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce
Servis Bilgisi: servisi yoktur
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: dilimizin zenginlikleri

Telefon - (482) 464 0104

WEB - https://midyatmustafakemalanaokulu.meb.k12.tr

Adres - GÖLCÜK MAH. 408 SK. MARDIN MIDYAT MUSTAFA KEMAL ORTAOKULU BLOK NO 3 MİDYAT / MARDİN

Öğretim Şekli :ikili

Yerleşim Yeri - merkez mahalle

Ulaşım okulumuz merkez konumlu olup yürüyerek yada minibüslerle ulaşım yapılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık okulumuz merkez okuldur.